VOEDINGSADVIES


Goede voeding is de basis voor je gezondheid. Je vitaliteit wordt mede bepaald door wat  je eet. Iets wat veel mensen eigenlijk wel weten, maar waar we ons niet altijd naar gedragen. Vaak wordt er bijvoorbeeld te koud, vet, zuur, bespoten, bewerkt, niet gevarieerd genoeg of te zwaar verteerbaar gegeten. Daardoor verteer je je voedsel niet goed en wordt het niet in energie omgezet.

 

Een voedingsconsult is maatwerk

Voedsel dat goed is voor de één, hoeft niet goed te zijn voor een ander. Bij het advies wordt rekening gehouden met je conditie, gezondheid, levensstijl en met jouw voorkeuren. Want voor een duurzaam resultaat is het belangrijk dat je jouw nieuwe levensstijl goed kunt volhouden.

 

Resultaten

  • Inzicht in je huidige voedingspatroon, onevenwichtigheden en eventuele disbalans
  • Inzicht in emotionele oorzaken als die er zijn voor een bepaald eetpatroon.
  • Kennis krijgen over voeding.
  • Opsporen van voedingsintolerantie en allergieën die kunnen leiden tot diverse klachten.
  • Het bereiken van het gewicht dat bij je past.
  • Kwijtraken van overbodige kilo’s.
  • Geen drastische veranderingen, maar haalbare aanpassingen van  je voedingspatroon.
  • Versterken van je fysieke en mentale weerbaarheid: je goed voelen bij wat je eet in een lijf dat bij je past.
  • Genieten van eten zonder schuldgevoelens.
  • Mindful leren eten.

Locatie

Het voedingsadvies kan plaatsvinden in de yogastudio in Amsterdam Noord of in je vertrouwde omgeving bij jou thuis.

 

Kosten

Het tarief voor een persoonlijk voedingsadvies op maat is 95,00 euro. Dit eerste consult (1,5 uur) omvat een uitgebreide intake en het op maat gemaakte programma wat achteraf per mail wordt toegestuurd. Eventuele vervolgafspraken (1 uur) kosten 75,00 euro.

 

Vergoeding door verzekeraar

Gwendala is is aangesloten bij de beroepsvereniging MBOG (Maatschappij ter bevordering van orthomoleculaire geneeskunde). Bijna alle verzekeringen vergoeden door dit lidmaatschap de consulten kosten, geheel of gedeeltelijk, vanuit de aanvullende verzekering.

Ontdek de kracht van goede voeding met Gwendala

Gwendala’s passie is gezonde voeding. Als ervaren en gediplomeerd orthomoleculair voedingstherapeute laat zij je graag de kracht van goede voeding ervaren. In een persoonlijk gesprek stelt zij een voedingsadvies op maat voor je op. Gwendala is is aangesloten bij de beroepsvereniging MBOG (Maatschappij ter bevordering van orthomoleculaire geneeskunde). Bijna alle verzekeringen vergoeden door dit lidmaatschap de consultenkosten, geheel of gedeeltelijk, vanuit de aanvullende verzekering.