sportvasten

Van suiker- naar vetverbranding

Sportvasten zorgt voor gewichtsverlies en verbetering van de sportprestaties. Het is een unieke trainingsmethode die de stofwisseling beïnvloed door de combinatie van sporten en vasten. Daardoor ontstaat een duurzame switch van suiker- naar vetverbranding.

 

Resultaat

Vrouwen verliezen gemiddeld 2 tot 4 kilo en mannen 3 tot 6 kilo. De kuur duurt tien dagen. Daarna moet u het resultaat onderhouden door te blijven sporten en op uw voeding te letten. Op gewicht blijven is nu makkelijker, omdat de switch naar vetverbranding al is gemaakt.

 

Voor wie is sportvasten geschikt?

Mensen die willen afvallen en die in ieder geval een half uur cardio fitness kunnen doen. Mensen die hun sportprestaties willen verbeteren.

 

Advies op maat

Gwendala Gosliga is gediplomeerd sportvastencoach. Zij stelt voor u een sportvastentraject op maat samen. Zo bent u verzekerd van een goede voorbereiding en werkt u aan een duurzaam resultaat.

 

Meer informatie kan je vinden op de site van sportvasten

Kosten

Het tarief voor een persoonlijk sportvastenpakket op maat gemaakt is 299,00 euro. 

 

Vergoeding door verzekeraar

Gwendala is is aangesloten bij de beroepsvereniging MBOG (Maatschappij ter bevordering van orthomoleculaire geneeskunde). Bijna alle verzekeringen vergoeden door dit lidmaatschap de kosten voor het sportvasten, geheel of gedeeltelijk, vanuit de aanvullende verzekering.

Ontdek de kracht van goede voeding met Gwendala

Gwendala’s passie is gezonde voeding. Als ervaren en gediplomeerd orthomoleculair voedingstherapeute laat zij je graag de kracht van goede voeding ervaren. In een persoonlijk gesprek stelt zij een voedingsadvies op maat voor je op. Gwendala is is aangesloten bij de beroepsvereniging MBOG (Maatschappij ter bevordering van orthomoleculaire geneeskunde). Bijna alle verzekeringen vergoeden door dit lidmaatschap de consultenkosten, geheel of gedeeltelijk, vanuit de aanvullende verzekering.