REIKI BEHANDELING

Reiki is hands-on natuurlijke genezing met behulp van de universele levensenergie. De term komt uit de Japanse woorden "rei", wat betekent universeel en "ki," wat betekent vitale levenskracht energie die door alle levende dingen stroomt.

 

Hoe werkt reiki?

Reiki stimuleert het zelfgenezend vermogen van je lichaam. De energie van reiki kan duidelijk maken wat voor jou nodig is om weer in balans te komen. Een behandeling brengt je mooie inzichten en inspiratie voor je dagelijkse leven. De energie stroomt op natuurlijke wijze naar de plekken in je lichaam en bewustzijn die de warmte, kracht en aanraking het meest nodig hebben.

  

Wat kunt u verwachten tijdens een Reiki Sessie:

Reiki-behandelingen duren meestal ongeveer 90 minuten. Tijdens de behandeling van de patiënt ligt op een massagetafel, volledig gekleed. De behandelaar plaatst zachtjes de handen met de handpalmen naar beneden op of net boven het lichaam van de patiënt op specifieke locaties, zoals eerst met de patiënt uitvoerig wordt besproken. Een reiki beoefenaar gebruikt een reeks van 12 tot 15 verschillende handposities. De tijdsduur dat de beoefenaar de handen gebruikt in elke positie, wordt bepaald door de energiestroom door de handen op elke locatie waar dat nodig is. Er is geen druk, massage of manipulatie. De klant ervaart energie sensaties zoals warmte, tintelingen of een pulserend gevoel waar de beoefenaar de handen heeft geplaatst. De meeste mensen voelen zich erg ontspannen en rustig en vallen soms in slaap tijdens de behandeling.

 

Wil jij een keer een reiki behandeling ondergaan?

Iedereen kan de voordelen van reiki ervaren. Reiki kan ondersteunen bij diverse stressgerelateerde klachten zoals hoofdpijn, spierpijn en slapeloosheid. Daarnaast brengt een reiki behandeling een gevoel van emotioneel evenwicht en balans op momenten dat het leven intens, heel druk of uitdagend is.

Reiki stimuleert het zelfgenezend vermogen van je lichaam;

  • Ontgiften van het lichaam;
  • Helpt om pijn te verlichten;
  • De energie van reiki kan duidelijk maken wat voor jou nodig is om weer in balans te komen;
  • Mooie inzichten en inspiratie voor je dagelijkse leven;
  • Verhoging en van geestelijke gesteldheid;
  • Opruimen van emotionele blokkades
  • Algehele balancering
  • Diepe ontspanning

 

Kosten:

Reiki  van 90 minuten:                        € 95,00                                    

 

Reiki van 60 min:                                 € 75,00