Massage


Boek je massage gemakkelijk via ons MindBody online reserveringssysteem! Wil je de massage korter dan 48 uur van te voren inplannen? Bel dan even om de afspraak met ons in te plannen met +31 (0)6 1429 3350 (Esther) of met +31 (0)6 202 084 04  (Sina)

Thaise Yoga Massage is een eeuwenoude massagevorm die gebaseerd is op traditionele Thaise geneeswijze  met invloeden uit de Indiase Yoga en de Chinese acupressuur. De behandeling bestaat uit een dynamische, ritmisch uitgevoerde massage, waarbij met handen en voeten druk wordt uitgeoefend op de energiebanen van het lichaam. Deze complete lichaamsmassage wordt gecombineerd met diepgaande strekkingen, ontleend uit yoga. De combinatie van strekkingen en acupressuur zorgt voor diepe ontspanning, het versoepelen van de gewrichten en heft blokkades op en zorgt ervoor dat je energie weer vrij kan stromen. Je krijgt de massage op een zachte mat op de vloer, gewoon door je kleding heen. Draag daarom loszittende comfortabele kleding tijdens je sessie.

In de Ayurvedische Yoga massage worden Ayurvedische-, Yoga- en Thaise massage-technieken gebruikt. Door de combinatie van deep tissue massage, ademwerk en passieve yoga strekkingen kan het lichaam spanning loslaten, worden afvalstoffen afgevoerd en blokkades opgeheven. Na deze massage stroomt de energie weer zoals het hoort. Het grote verschil met Thaise Yoga Massage is dat er in deze behandeling direct op de huid met (zuiver essentiële) olie wordt gewerkt.

De Zweedse ontspanningsmassage is in de westerse wereld een van de meest uitgevoerde massagevormen. De belangrijkste doelen van de  massage zijn om het gehele lichaam te ontspannen. Dit wordt bewerkstelligd door het wrijven van de spieren met lange glijdende bewegingen, bewegingen onder druk en stevig kneden. Zweedse massage is bijzonder gunstig voor het verhogen van het zuurstofgehalte in het bloed, verminderen giftige stoffen in de spieren, verbeteren van de circulatie, flexibiliteit en verlicht spanningen. De massage wordt aangepast aan jou specifieke behoeften.

 


Diepe Weefsel Massage

 Diepe weefsel massage is een massage waarbij de aandacht hoofdzakelijk is gericht op het losmaken van spierspanning. Bindweefsel zit om al je spieren, gewrichten en organen heen. Door chronische spierspanning kan het bindweefsel gaan verkleven, wat de bewegingsvrijheid van de onderliggende spier kan belemmeren.

 

Bij deep tissue massage worden nek, schouders, rug, bekken, billen en benen gemasseerd. De masseur maakt daarbij met de vingers, duimen, (zachte) vuisten of de onderarm en elleboog langzame, krachtige en diepe bewegingen.

ZWANGERSCHAPSMASSAGE

Tijdens de zwangerschap heeft je lichaam meer aandacht nodig. De lichamelijke veranderingen die optreden kunnen veel van je vragen. Maak gebruik van de zwangerschapsmassage om in balans te blijven. Zwangerschapsmassage kan een zeer belangrijke rol spelen bij directe verlichting van pijn en ongemakken tijdens de zwangerschap. De specifieke klachten zoals, bekken-, rug  & nekklachten en vermoeide benen kunnen uitstekend behandeld worden. Ook werkt de massage kalmerend, pijnbestrijdend en ontspannend. En als jij ontspannen bent, voelt je kindje dat ook.

REIKI BEHANDELING

De helende en ontspannende energie van reiki werkt in op alle aspecten van het mens-zijn: het lichaam ontspant, emoties kalmeren, het hoofd komt tot rust. Een reiki behandeling bestaat uit verschillende handposities, waarbij steeds een ander deel van het lichaam de reiki-energie ontvangt. Via handoplegging op bijvoorbeeld je voorhoofd, schouders, maag en buik wordt reiki aan je doorgegeven. De warmte en energie zorgen voor effectieve ontspanning en innerlijke rust.

 Lees meer


Belangrijk: Geen bevestiging ontvangen maar wel betaald? Stuur ons dan een e-mail. Dan kijken wij of je boeking goed is doorgekomen.


Massage therapeuten

Esther 

Zwangerschapsmassage

Ayurvedische Yoga Massage

Chris

 

Shiatsu

Pami

Reiki

Diepe Weefsel Massage

Ontspanningsmassage 

(Massage alleen voor vrouwen. Reiki voor mannen en vrouwen)

 

 

Gwendala

Ayurvedische Massage

Voedingscoach

Jamilla

OntspanningsmassagePrijzen

Massage/Zwangerschapsmassage/ Reiki  van 90 minuten:  € 85,00            Pakket van vijf sessies van 90 minuten:         € 400,00

Reiki van 75 min                                                                              € 70,00            Pakket van vijf sessies van 75 minuten:         € 330,00

Belangrijk: Geen bevestiging ontvangen maar wel betaald? Stuur ons dan een e-mail. Dan kijken wij of je boeking goed is doorgekomen.