Massage & therapie


Boek je massage gemakkelijk via ons MindBody online reserveringssysteem! Wil je de massage & therapie sessie  korter dan 48 uur van te voren inplannen? Bel dan even om de afspraak met ons in te plannen met +31 (0)6 1429 3350 (Esther) of met +31 (0)6 202 084 04  (Sina)

YOGA THERAPIE

Therapeutische yoga is een mooie vorm van therapie die de mens steunt in zijn eigen herstelproces, zowel fysiek, mentaal en emotioneel. Yogatherapie is een aanbeveling voor iedereen die de verbinding wil maken tussen lichaam, geest en ziel. Yogatherapie is geschikt voor mensen die worstelen met een scala aan klachten, waaronder rug en nek klachten, chronische  pijn, klachten van het bewegingsapparat, depressie, angst en slaapstoornissen. 

Lees meer >>

Voeding & detox

Goede voeding is de basis voor je gezondheid. Je vitaliteit wordt mede bepaald door wat  je eet. Iets wat veel mensen eigenlijk wel weten, maar waar we ons niet altijd naar gedragen. Vaak wordt er bijvoorbeeld te koud, vet, zuur, bespoten, bewerkt, niet gevarieerd genoeg of te zwaar verteerbaar gegeten. Daardoor verteer je je voedsel niet goed en wordt het niet in energie omgezet. Bij Yogaschool Noord bieden wij voedingsadvies op maat!

Lees meer >>

massage & Reiki

Bij Yogaschool Noord bieden wij diverse massages & reiki sessies aan:

Meer informatie over de massages vind je hier >>Prive Yoga

Oorspronkelijk werd Yoga 1 op 1 gegeven, van leraar naar student. Deze mogelijkheid bieden wij aan in Yogaschool Noord. Prive yoga is de manier om met Yoga te beginnen of jezelf verder te ontwikkelen in je eigen Yoga practise. Yogaschool Noord denkt graag met je mee hoe we de Prive Yogales kunnen inrichten naar jouw wensen en op het tijdstip dat jou het beste uitkomt. Prive Yoga kan gegeven worden op elk niveau en in elke yogavorm, die wordt beoefend in de school.

Lees meer >>

COACHING

The “Integrative Life Coaching” is a one-on-one coaching model* designed to help you come face-to-face with what has held you back in the past to create the future you desire AND the courage to make it happen!  This powerful coaching process integrates all aspects of your life in order to take actions steps toward the life you desire.  

 

Read more >>